İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Zaferler İlkokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 165 Afiş arasından Turgay GÜLER, 128 hikaye arasından Nilay Zehra SARITAŞ okulumuz Proje Yürütme Komisyonu tarafından birinci seçilmiştir.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.Öğrencilerimizin bu başarılarının arkasında onların en büyük destekçisi olan öğretmenleri ve ailelerini de okul yönetimi olarak tebrik ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda 165 afiş arasından 4/C sınıfı öğrencisi Turgay GÜLER'in afişi ,okulumuzda birinci seçilmiştir.Afiş İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'ne okulumuzu temsilen gönderilmiş olup,yarışma kuralları gereği resim olarak eklenmemiştir.

Öğretmenimizi,ailesini ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Bahçelievler Kaymakamlığı bünyesinde Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Cumhuriyetimizin 100.yili etkinlikleri kapsamında planlanan "100.YILINDA CUMHURİYET PANELİ etkinlikligi  11.12.2023 tarihinde Prof.Dr.Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesinde saat 10.00 itibariyle gerçekleştirildi.Okulumuz Md.Yrd.Nurgül Göktaş, Öğretmenlerimiz Ülgen Mavi,Osman Gündoğdu,Nisa Işık ile programa katılım sağladık.Panelin planlanmasindan ; gerçekleştirilme aşamasina kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz.