İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Zaferler İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızdan kareler.

Emeği geçen her öğretmenimize, öğrencimize ve velilerimize teşekkürlerimzi sunarız.

Nis

Okul müdürümüz çeşitli zamanlarda Türkiye  Kamusen ve Türk Eğitim Sen ile Eğitim Bir Sen üyesi meslektaşlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuşlar,kendilerine çalışmalarında başarılar dilemişlerdir. Tebriklerini ileten okul müdürümüz Allah utandırmasın temennilerini iletmişlerdir.

Mrt

05/03/2024 tarihinde gerçekleştirilen kan bağışı sonrası okul müdürü Sayın Önder BULUR şu şekilde konuştu:

"Kan verdik rahatladik.

Alanlar da rahatlar insallah !

Kızılay icin yaptığımız kan bağışı kampanyasına teşrifleriyle okulumuzu onurlandiran Bahçelievler Kaymakamımız Sayın Mehmet Boztepe'ye saygılarımızı sunarız" diyerek okulumuzda yapılan kan bağışı kampanyasında bağışta bulunan herkese teşekkür etti.

Mrt

01.03.2024 tarihinde,Esenyurt Merkez Ortaokulu Müdürü Sayın Mehmet Baykanlı ,Okul Müdürümüzü görevinde başarılar dilemek için ziyaret etti.Kendilerine iadeyi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

ZAFERLER İLKOKULU SPOR KULÜBÜMÜZ,TÜRKİYE YÜZYILI PETROL OFİSİ OKUL SPOR KULÜPLERİ 2024 YILI BAHÇELİEVLER İLÇESİNDE BASKETBOL BRANŞINDA 2.OLDU.ÖDÜL TÖRENİNE BAHÇELİEVLER  KAYMAKAMI SAYIN,

DR.MEHMET BOZTEPE,

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMİN ÇIKRIKÇI,

İLÇE GENÇLİK SPOR MERKEZİ MÜDÜRÜ BÜLENT KÜÇÜK ,

KATILDI.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN EMİN ÇIKRIKÇI,İLÇE GENÇLİK SPOR MERKEZİ MÜDÜRÜ SAYIN BÜLENT KÜÇÜK ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL OLARAK KUPA VE MADALYALARINI TAKDİM ETTİLER.AYRICA BAHÇELİEVLER OKUL TAKIMLARI ARASINDA EN ÇOK SAYI ATAN ÖĞRENCİMİZ EMİR EŞREF HAZIRLAR,EN DEĞERLİ OYUNCU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.2 MADALYA İLE MUTLULUĞUMUZU KATLANDIRDI.TAKIM KURUCUSU OLARAK MD.YRD.NURGÜL GÖKTAŞ,BEDEN EĞİTİMİ HOCAMIZ VEYSİ BEY,VE ÖĞRENCİLERİMİZE VERDİĞİ EMEKLERDEN ÖTÜRÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

MAÇ SONRASI OKULA DÖNEN SPORCULARIMIZI,OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ÖNDER BULUR MAKAMINDA TEK TEK TEBRİK ETTİ."KISA ZAMANDA BÜYÜK İŞ BAŞARDINIZ,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.SİZLERLE GURUR DUYUYORUM" DEDİ.

Şbt

Okul müdürümüz 2007 de Erzurum Karayazı da birlikte görev yaptigi arkadaşına ; 2024 te Ali Haydar Günver lkokulu Müdürlüğüne atanması nedeniyle hayırlı olsuna gidip başarılar diledi

Şbt

5 Mart Salı günü Kızılay İle okulumuzda düzenleyeceğimiz Kan Bağışı Kampanyası öncesinde ilgili kurumların değerli yöneticileri ile bir araya gelerek istişalerde bulunduk.Zaferler İlkokulu olarak komşularımızla ,değerli kurumlarımızla ortak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Şbt

Çevre Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları  ile  bir araya geldik.Okulumuzda düzenlediğimiz kahvaltıda çevre okul idarecileri olarak yapılması planlanan çalışmalar konuşuldu. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II.döneminde iş birlikli yaklaşımın önemi ve idarecilikteki tecrübeler paylaşıldı.Düzenlendiğimiz kahvaltı etkinliğine katılan Okul Müdürleri ve Yardımcısı arkadaşlarımıza ve etkinliğin ortaya konulmasında emek veren Okul Aile Birliği Bşk.ve üyelerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Türkçe Gazetesi Komisyonu tarafından : İlk olarak gazete içeriğinde yer alacak başlıklar belirlenmiş ve aynı zamanda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yer alan çalişmalardan bazı eserler seçilerek gazetimiz oluşturulmuştur.Gazete tasarımı Md.Yrd.Nurgül GÖKTAŞ tarafından gerçekleştirilmiş olup,içerik seçiminde görev alan Komisyon üyeleri Zeki TELBAR,Ceylan OKAY,Ülgen MAVİ,İdil ÖZER öğretmenlerimizin katkılarıyla geniş bir yelpazeye ulaşılması sağlanmıştır.NEDEN TÜRKÇE ? İsimli yazısıyla gazetemizin ilk sayfasında yer alan Müdürümüz Önder BULUR'a gazetenin hazırlık aşamasında ,sağladığı destekten ötürü Komisyon olarak  teşekkür ederiz.

Ock

Avcılar Toki Salih Şükriye Yoluç İlkokulu müdürü sayın Mehmet Yüzgül'e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Ock

KARNE SEVİNCİNİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE PAYLAŞAN BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ BAŞKANI

DR.HAKAN BAHADIR 'A TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Ock

Okul Müdürümüz Önder BULUR, öğretmenlerimize kahvaltı etkinliğini 18.01.2024 tarihinde okul müdür yardımcıları, ilkokul ve anaokulu okul aile birliği üyeleri ile gerçekleştirdi.Tecrübe Paylaşım Günleri olarak öğretmenlerimiz kahvaltı sonrasında meslekteki anılarından ve tecrübelerinden bahsettiler. Okul Müdürü Önder BULUR,hem  anaokulu okul aile birliği başkanına hem de ilkokul okul aile birliği başkanına ve üyelerine bu organizasyondaki desteklerinden ötürü teşekkür etti.